Welcome Guest   | Login   
  Search  
  Index |  Recent Threads |  Register | 


Quick Go »
Thread Status: Normal
Total posts in this thread: 7
[Change thread status] [Delete this Thread] [Move this Thread]
[Add To My Favorites] [Watch this Thread] [Post new Thread]
Author
Previous Thread This topic has been viewed 47 times and has 6 replies Next Thread
WebmasterMasonNH
New Member



Joined: May 21, 2013
Posts: 3
Status: Offline

Edit this Post   Ads began appearing?!? (Personal Premium account) Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Thread]

Hi there,

Been ad-free for almost a month now, and ads started appearing recently in the "Today + Happening Soon" iframe that appears on my site's home page: http://masonnh.us/

I have a calendar page with a full calendar view (http://masonnh.us/calendar/), but that page seems to be fine. Please help!

Alanna
[Oct 17, 2013, 8:36:38 PM] [70.105.250.20] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6000
Status: Offline
Edit this Post   Re: Ads began appearing?!? (Personal Premium account) Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

I've checked your homepage and also the view directly at
http://www.localendar.com/public/WebmasterMasonNH?style=D2

and I don't see any ads. Do you still see them? Could you try clearing your browser's cache?
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[Oct 18, 2013, 2:00:18 AM] [24.189.166.34] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
WebmasterMasonNH
New Member



Joined: May 21, 2013
Posts: 3
Status: Offline

Edit this Post   Re: Ads began appearing?!? (Personal Premium account) Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Hi Marc,

This helped with FF and Chrome, but I'm still having the issue in IE 10.

I'll tell you what I did in IE to delete the cache and cookies. In the Delete browsing history menu, I unchecked the "Preserve..." option, and then checked everything except the Passwords option to clear the browsing history, and then I went into Developer mode (F12) and ran CTRL+R and confirmed that the cache was cleared. I restarted IE and I'm still seeing ads there.

Thanks so much for your help.

Alanna
[Oct 18, 2013, 3:12:56 PM] [70.105.250.20] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6000
Status: Offline
Edit this Post   Re: Ads began appearing?!? (Personal Premium account) Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

The HTML served is identical for all browsers, and since you're not seeing them in FF or chrome (and I'm not seeing them either) I still suspect the browser cache.

Can you try the instructions here?
http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser%27s-Cache
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[Oct 18, 2013, 9:01:02 PM] [24.189.166.34] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
WebmasterMasonNH
New Member



Joined: May 21, 2013
Posts: 3
Status: Offline

Edit this Post   Re: Ads began appearing?!? (Personal Premium account) Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Marc, I checked the site from my iPhone, and I see ads there too.

I will follow the instructions you sent, and let you know what happens.

Thanks again.

Alanna
[Oct 20, 2013, 2:55:52 AM] [70.105.250.20] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
auburnpubliclibrary
New Member



Joined: Nov 12, 2010
Posts: 1
Status: Offline

Edit this Post   Re: Ads began appearing?!? (Personal Premium account) Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

I also started getting ads with the today+happening soon view. The ad shows up in Chrome, IE and Safari (from my phone). This started October 16 or 17.
[Oct 23, 2013, 2:17:45 PM] [169.244.104.129] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6000
Status: Offline
Edit this Post   Re: Ads began appearing?!? (Personal Premium account) Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Tough week for enhancements and bug fixes ;)
Can you have another look?
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[Oct 23, 2013, 10:03:29 PM] [24.189.166.34] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
[Show Thread Printable Version] [Post new Thread]

Help! | Cobranding | Legal | Privacy Policy | About localendar.com | Contact Us