Welcome Guest   | Login   
  Search  
  Index |  Recent Threads |  Register | 


Quick Go »
Thread Status: Normal
Total posts in this thread: 9
[Change thread status] [Delete this Thread] [Move this Thread]
[Add To My Favorites] [Watch this Thread] [Post new Thread]
Author
Previous Thread This topic has been viewed 175 times and has 8 replies Next Thread
bourret
New Member



Joined: Sep 19, 2004
Posts: 5
Status: Offline

Edit this Post   confused   Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Thread]

Help,

I just signed up for premium services but I cannot access all of the services, particularly this full featured task editor.

The tab is greyed out as if I didn’t purchase the service.
Please let me know what else I need to do.
Thanks
Mike B
[Oct 6, 2004, 8:39:46 PM] [207.5.226.162] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6000
Status: Offline
Edit this Post   Re: Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

I see your subscription is active through 9/16/2005. If you sign out and back in, is the button active?

Some other questions:

  • What does the expiration date say under the left menu?
  • What browser/version/OS are you using?
  • If IE, under Tools->Internet Options->Settings, do you have "Every visit to the page" selected?

----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[Oct 7, 2004, 9:13:00 AM] [151.191.175.194] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
bourret
New Member



Joined: Sep 19, 2004
Posts: 5
Status: Offline

Edit this Post   sad   Re: Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Mark,
I did everything you suggested and still have the same problem

I have tried to access with Internet Explorer 6.0 and Mozilla's Firefox but to no avail, I would really like to get this resolved.

Thanks,
Mike
[Oct 12, 2004, 10:01:26 AM] [207.5.157.120] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6000
Status: Offline
Edit this Post   Re: Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

The one thing you didn't mention wink ... is what it says underneath the left menu for your subscription date. The tab is should *never* be grayed out, whether you've purchased a subscription or not. If a member didn't have the subscription, clicking on the buttons provides information about those premium features, rather than the feature itself.

Please let me know the expiration date shown, in any case.
Also, try the following page and let me know what happens:
http://www.localendar.com/elsie?JSP=Tasks
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[Oct 12, 2004, 11:10:04 AM] [151.191.175.196] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
bourret
New Member



Joined: Sep 19, 2004
Posts: 5
Status: Offline

Edit this Post   Re: Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Marc,
The expiration is 9/16/05

And when I follow your link, I get a list of tasks that I recognize from long ago.
Mike
[Oct 12, 2004, 11:24:27 AM] [207.5.157.120] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6000
Status: Offline
Edit this Post   Re: Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

But the task editor does work then (via that link)?

I want to narrow down the issue. If the task editor is working via that link, then it would seem the menu itself is giving you problems for some reason. Would you agree?
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[Oct 12, 2004, 1:01:40 PM] [151.191.175.195] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
bourret
New Member



Joined: Sep 19, 2004
Posts: 5
Status: Offline

Edit this Post   Re: Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Marc,
Yes, the menu is what is giving me problems.
when I go to your link I can use the task editor fine.
Mike
[Oct 12, 2004, 8:47:18 PM] [207.5.226.162] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
bourret
New Member



Joined: Sep 19, 2004
Posts: 5
Status: Offline

Edit this Post   Re: Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Marc,
I had created a task list with the task editor late yesterday. I then printed the list. Everything seemed to work fine, but when I went back today, all my taks seem to be covered over by grey. Almost like it needs refreshing.

Just thought I'd mention this in case you get a chance to look at it today.
Mike
[Oct 13, 2004, 8:56:28 AM] [207.5.157.120] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6000
Status: Offline
Edit this Post   Re: Can't get task editor after paying for premium service Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

FYI for anyone following this thread... the problem disappears when Mike uses a different browser. When we find out what browser settings need to be changed to make it work on his main PC, we'll post them here.
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[Oct 14, 2004, 1:39:30 PM] [151.191.175.195] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
[Show Thread Printable Version] [Post new Thread]

Help! | Cobranding | Legal | Privacy Policy | About localendar.com | Contact Us