localendar Forums Homepage

Print at Dec 14, 2018, 12:50:37 PM View all posts in this thread on one page
Posted by strattonvillagehall at Oct 30, 2015, 9:00:29 AM
Select a Category and the Time Duration changes to 1
Whenever I update the Category the Time Duration changes to 1, this used not to happen. Is there a fix for this? Many thanks

Posted by support at Nov 3, 2015, 10:47:44 PM
Re: Select a Category and the Time Duration changes to 1
Should be OK now (this was related to setting default durations for custom categories when you have the scheduling upgrade enabled)
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news


Help! | Cobranding | Legal | Privacy Policy | About localendar.com | Contact Us