localendar Forums Homepage

Print at Feb 18, 2018, 10:14:58 AM View all posts in this thread on one page
Posted by mbiztools at Aug 27, 2017, 2:00:40 AM
Issues with Changing Re-Brand
I am trying to change the re-brand logo and website URL. Our company is doing a rebrand. My account WAS ebossgroup and changed it to mbiztools. That part worked. However, I have tried to change our reference website from www.ebossgroup.com to www.mbiztools.com and it did not take. In addition, I tried to change the logo for our rebrand to the one with the following URL:

https://storage.mobilebuilder.net/users/images/a6c18eff-d724-4c21-b601-cebe735a0478.png

However it does not seem to be saving. It keeps staying with the old logo image. Can you please assist?

Thanks!

Posted by support at Aug 30, 2017, 1:46:38 AM
Re: Issues with Changing Re-Brand
I had the same issue with you; there is an error message stating that image url is invalid at the top of the screen, but I tested it and it appears OK. I'll let you know when we track down/fix the problem.
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news

Posted by support at Sep 5, 2017, 7:46:11 PM
Re: Issues with Changing Re-Brand
You should be able to save the url successfully on the Cobranding tab now.
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news


Help! | Cobranding | Legal | Privacy Policy | About localendar.com | Contact Us