Welcome Guest   | Login   
  Search  
  Index |  Recent Threads |  Register | 


Quick Go »
Thread Status: Normal
Total posts in this thread: 7
[Change thread status] [Delete this Thread] [Move this Thread]
[Add To My Favorites] [Watch this Thread] [Post new Thread]
Author
Previous Thread This topic has been viewed 78 times and has 6 replies Next Thread
EsquimaltMFRC
New Member



Joined: Sep 25, 2012
Posts: 8
Status: Offline

Edit this Post   Mini-calendar not showing up on website Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Thread]

I have had a mini-calendar embedded on my homepage for over a year now with no problem. Now, the calendar is not viewable on Firefox and Chrome and Safari.

I can only sign into Localendar using IE now.

The load times on all browsers is quite slow.

My website: http://www.esquimaltmfrc.com.
[May 2, 2014, 5:09:05 PM] [131.137.245.208] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6016
Status: Offline
Edit this Post   Re: Mini-calendar not showing up on website Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

I have checked the link on IE, Chrome, and FF, and the calendar appears correctly.
I would suggest clearing your browser cache as a first test. Also, have you made any recent changes to your site? Can you check from another computer?
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[May 6, 2014, 3:08:44 PM] [24.189.164.123] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
EsquimaltMFRC
New Member



Joined: Sep 25, 2012
Posts: 8
Status: Offline

Edit this Post   Re: Mini-calendar not showing up on website Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Yeah, a couple hours after that issue presented itself, it went away. Everything returned to normal.

Had a similar issue this morning (early afternoon out East). The calendar didn't load. In a couple of hours, everything returned to normal. This time, it wouldn't load on any browser. If I removed the calendar from our website, everything would load fine.

I've checked the issue on multiple computers.
[May 12, 2014, 10:19:14 PM] [131.137.245.209] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6016
Status: Offline
Edit this Post   Re: Mini-calendar not showing up on website Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

I checked again and everything is fine. If this issue reoccurs, please let us know. We will have to try and think of some way to get to the bottom of what's going on.
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[May 15, 2014, 11:52:09 PM] [24.190.227.30] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
EsquimaltMFRC
New Member



Joined: Sep 25, 2012
Posts: 8
Status: Offline

Edit this Post   Re: Mini-calendar not showing up on website Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

Today (Friday May 16 at 9:55am Pacific Time), the calendar is displaying the word "null" where the "month" and "day" are supposed to be. The calendar is still there and so is the content.
[May 16, 2014, 4:56:55 PM] [96.50.33.201] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
local4900
New Member



Joined: May 14, 2014
Posts: 2
Status: Offline

Edit this Post   Re: Mini-calendar not showing up on website Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

I am having the same problem too!
[May 16, 2014, 5:17:24 PM] [172.15.244.57] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
support
localendar Expert
Member's Avatar


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 6016
Status: Offline
Edit this Post   Re: Mini-calendar not showing up on website Reply to this Post
Reply with Quote
[Delete this Post]

The "null" text was not related to this issue (see my response to the other thread) and has already been resolved.
----------------------------------------
Marc Higgins
Support Associate, localendar.com
Follow us on Twitter! http://www.twitter.com/localendar_news
[May 16, 2014, 6:08:55 PM] [24.190.227.30] Show Post Printable Version [Link] Report threatening post: please login first  Go to top 
[Show Thread Printable Version] [Post new Thread]

Help! | Cobranding | Legal | Privacy Policy | About localendar.com | Contact Us